KETTINGREACTIE: 4 STAPPEN OM JE ANATOMICAL LOOP™ TE ONTGRENDELEN

Bij de gear van Herman Miller Gaming wordt gebruik gemaakt van je natuurlijke ergonomische voordeel. Ontdek de stap-voor-stap geheimen van de Anatomical Loop™: De krachtige, totale lichaamshouding die gezonde en langdurige gamingprestaties mogelijk maakt. 

Weerstand tegen vermoeidheid, een concurrentievoordeel, pure menselijke paardenkracht: Wanneer je Anatomical Loop™ is geactiveerd, wordt je spel beter. Innovatie-expert dr. Brock Walker is pleitbezorger van deze revolutionaire lichaamsfilosofie, die de basis vormt van elk ontwerp bij Herman Miller Gaming en inspireert tot snelle communicatie tussen spieren en verbindingen, nodig om je beste spel te kunnen laten zien. 

Anders gezegd: De gemiddelde speler maakt 53 microbewegingen per uur tijdens het gamen, gewoon om de belasting van het zitten te verlichten. In plaats van je momentum te vertragen, synchroniseren onze stoelen, bureaus en accessoires zich met je Anatomical Loop™ om die bewegingen te heroriënteren naar een verbeterde reactie en prestatie, van top tot teen.  

“Wat we eigenlijk proberen te doen en waarom dit gamers zal helpen, is dat we een manier willen ontwerpen om de menselijke prestaties, kracht, uithoudingsvermogen en reactietijd van de gamer te verhogen,” legt dr. Brock Walker uit. 

Klaar om in je Loop te komen? Volg deze vier stappen voor gezonder en pijnvrij spelen. 

STAP 1: UITHOUDINGSVERMOGEN OPBOUWEN

Borst vooruit, schouders naar achteren, wervelkolom gekromd: je krachtigste houding is de dynamische basis voor langer spelen. Verminder de druk op het zwaartepunt van je lichaam met aangepaste ergonomische ondersteuning.  

De Aeron, Embody en Sayl zijn ontworpen met rugondersteuningstechnologie die een lichte voorwaartse positie in je heupen behoudt, waardoor de basis van je wervelkolom wordt ondersteund en de optimale, drukbestendige vorm wordt bevorderd. Door het heiligbeen aan de basis van je wervelkolom voldoende te ondersteunen, help je ook de ongeveer 4 kilo van je hoofd in balans te houden, waardoor je spieren minder vermoeid raken en je je beter kunt concentreren op het spel.

STAP 2: STABILITEIT BEHOUDEN

Stabiliseer nu je Anatomical Loop™ vanaf de grond: je voeten en benen ondersteunen je lichaam tijdens het spelen door de balans te behouden die je responsieve en reactieve prestaties bevordert. 

Creëer een ergonomische opstelling die met je meebeweegt. Experimenteer met een van onze in hoogte verstelbare zittingen om je voeten plat op de grond of op je tenen te houden, afhankelijk van je speelgewoonten.

STAP 3: REACTIE INSPIREREN

Nu je onderlichaam en romp ondersteund worden en klaar staan voor beweging en reactie, is het tijd om je ledematen te ondersteunen. Een in hoogte verstelbaar gamingbureau houdt je handen, armen en ellebogen in een comfortabele positie ten opzichte van je toetsenbord en randapparatuur, zodat je je reactietijd kunt optimaliseren.

Met een eenvoudige touchbediening gaat het Nevi-gamingbureau omhoog of omlaag om je Loop op elk niveau gekalibreerd te houden.

STAP 4: FOCUS VINDEN

Houd je hoofd bij het spel. Een juiste positie tussen je hoofd, nek en monitor is de laatste stap om je focus te ontsluiten, waarbij je opstelling comfortabel wordt gekalibreerd naar de perfecte hoek voor je krachtigste houding.  

De Ollin-monitorarm is draaibaar en verstelbaar en biedt de vrijheid en precisie die je focus geeft vanaf het moment dat je inlogt.

GEPOSITIONEERD OM TE WINNEN

Uithoudingsvermogen, stabiliteit, reactievermogen, focus: bij Herman Miller Gaming wordt onze gear bepaald door ergonomische voordelen die je van top tot teen kunt benutten.