SAMEN INNOVATIE STIMULEREN

We kondigen met trots ons partnerschap aan met G2 Esports, een wereldwijde basis voor de beste spelers, makers en entertainers ter wereld. Hiermee voegen we een winnende traditie toe aan ons innovatie-erfgoed. G2 werkt samen met onze technici en experts aan ontwerpen, trainingsprogramma's en ondersteuning bij blessurepreventie waarbij de gamer voorop staat. Daarnaast zullen we als Official Chair Partner van G2 alle teams, makers en kantoren van G2 voorzien van onze beste gamingstoelen. We combineren vooraanstaand onderzoek met een ongeëvenaard concurrentievoordeel. Onze samenwerking verlegt de grenzen van ergonomisch ontwerp, prestatietheorie en meer om het volledige potentieel van gamers over de hele wereld te stimuleren.

WAAROM DE PRO'S VAN G2 MET ONS SAMENWERKEN

Gaming pro Mimi van G2 Esports zit in een Embody Gamingstoel en achter een Motia Gamingbureau met Neon Tube LED-verlichting.

Prestatie die nooit ophoudt

“Als ik vele uren achtereen speel, heb ik een hoogwaardige uitrusting nodig die mijn rug, schouders en nek ondersteunt tijdens het gamen. Ik geniet de hele dag door enorm van het luxe comfort van Embody!”

- Mimi

Gaming pro Jelty van G2 Esports zit in een Embody Gamingstoel en achter een Motia Gamingbureau met Neon Tube LED-verlichting.

De beste ergonomische stoelen in hun klasse

“Vanaf het eerste moment dat ik in een Embody zat, was ik onder de indruk van het reactievermogen en de ondersteuning. Ik ben heel blij dat ik de hele dag kan genieten van het comfort in deze stoelen.”

- Jelty

Gaming pro Juliano van G2 Esports zit in een Embody Gamingstoel en achter een Motia Gamingbureau met Neon Tube LED-verlichting.

Duurzame ondersteuning

“Als je onderdeel van mijn team bent, moet ik weten of ik op je kan bouwen. Dankzij Embody voel ik me helemaal comfortabel terwijl ik urenlang game.”

- Juliano

Gaming pro Deansocool van G2 Esports zit in een Embody Gamingstoel en achter een Motia Gamingbureau met Neon Tube LED-verlichting.

Ontwerpen die blijven

“Embody geeft me niet alleen ondersteuning - het is een stoel waarop ik kan bouwen. “Op een willekeurige stoel zitten die niet van Herman Miller is? Dat is niets voor mij.”

- Deansocool