Garantie

Bij Herman Miller Gaming erkennen we de behoefte aan producten die bestand zijn tegen continu gebruik, dag in dag uit en staan we 100% achter de kwaliteit van onze producten. Op een beperkt aantal uitzonderingen na worden onze gamingproducten gedekt door een garantie van 12 jaar, inclusief onderdelen en arbeid, zodat u de factuur niet hoeft te betalen als er garantiewerk wordt uitgevoerd!

Onze volledige garantie kunt u hier bekijken:
Herman Miller garantie

 

Mijn artikel moet gerepareerd worden, wat kan ik doen?
Als uw artikel nog binnen de garantie valt, neem dan gewoon contact op met onze Klantenservice en zij zullen u helpen.

Hoe weet ik of mijn product nog steeds binnen de garantie is?
De garantieperiode varieert van item tot item, daarom raden wij u aan dit voor uw specifieke product te controleren.

Onze garantie is geldig vanaf de dag dat u uw artikel ontvangt, dus we raden u aan om uw e-mail met de leveringsbevestiging te controleren om te zien of uw artikel nog binnen de garantie valt.

Ik heb een reparatie aangevraagd, wat gebeurt er nu?
Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op. We zullen uw verzoek met u doornemen en indien van toepassing regelen dat een monteur bij u langskomt.

Hoe lang duurt het voordat mijn artikel gerepareerd is?
Reparaties worden meestal binnen 15 werkdagen voltooid nadat een verzoek is ingediend en bevestigd. Dit kan iets langer duren, afhankelijk van het vervangende onderdeel dat nodig is om de reparatie te voltooien.

Herman Miller x G2 Esports Embody-gamingstoel

Is the chair covered by warranty?
Ja, de stoel valt onder onze standaardgarantie van 12 jaar. Houd er echter rekening mee dat als er zich in de toekomst een probleem voordoet, je mogelijk geen gelijkwaardige vervanging ontvangt vanwege de beperkte aard van dit product. In dat geval krijg je een standaardeditie van de Embody-gamingstoel.