Levering

Bezorgingsproces:

Binnen een uur na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging via e-mail. Zodra uw item(s) zijn uitgezocht, verpakt en op weg zijn naar ons bezorgteam, sturen wij u een verzendbevestiging per e-mail.

Ons bezorgteam zal dan contact met u opnemen via e-mail om de datum van bezorging te bevestigen, gevolgd door een tijdvak.

Voor kleine en middelgrote items als onze monitorarmen is een handtekening bij bezorging nodig. Die kunnen daarom niet op een veilige locatie worden achtergelaten.

Grotere meubelstukken zoals stoelen en bureaus worden geleverd door onze gespecialiseerde tweepersoonsteams, die het item naar een ruimte van uw keuze brengen en alle ongewenste verpakking verwijderen.
Koeriers die wij gebruiken voor bezorging zijn onder andere Jan Krediet en FedEx.

Hoeveel kost mijn levering?
Levering is gratis voor al onze producten, ongeacht hoe groot of klein.

Waar leveren jullie?
Wij leveren in alle regio’s binnen Nederland.
Let op, levering op afgelegen locaties kan iets langer duren en is afhankelijk van hoe vaak onze koeriers het gebied bezoeken. Als u meer informatie wilt over specifieke levering in uw regio, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.

Ik woon niet in Nederland, kan ik toch bij Herman Miller bestellen?
Ja. Wij bezorgen momenteel aan het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, ItaliëDenemarken, Zweden, Finland, de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Japan, China en Zuid-Korea. Klik gewoon op de lokale winkel van het land waar u uw producten geleverd wilt hebben en plaats uw bestelling.

Let op, de beschikbare producten en afwerkingen kunnen verschillen afhankelijk van het land van bezorging.

Wanneer worden mijn item(s) geleverd?
De geschatte levertijd voor elk item kunt u vinden op de productpagina. Wij raden u aan te controleren of u tevreden bent met de aangegeven geschatte levertijd voordat u uw bestelling plaatst.

Ons magazijn verzendt bestellingen tijdens kantooruren van maandag tot vrijdag (met uitzondering van feestdagen). Tijdens feestdagen en drukke periodes kan het iets langer duren voor uw pakket aankomt. Ons klantenserviceteam zal zijn best doen om u op de hoogte te houden, maar als u vragen hebt over uw bezorging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe kan ik weten hoelang de bezorging van mijn item(s) duurt?
De geschatte levertijd voor elk item kunt u vinden op de productpagina. Wij raden u aan te controleren of u tevreden bent met de aangegeven geschatte levertijd voordat u uw bestelling plaatst.

Ik heb meer dan één item tegelijk besteld. Komen ze allemaal tegelijk aan?
Om de CO2-uitstoot te verminderen, worden alle items van uw bestelling samen geleverd. Dit betekent dat alles wordt geleverd wanneer het item met de langste geschatte levertijd klaar is om te vertrekken.
Als u sommige items eerder wilt hebben, raden we aan twee aparte bestellingen te plaatsen (de bezorging is gratis, dus dat kost niets extra!)

Neemt uw bezorgteam de verpakking voor mij mee?
Ja, dat is geen probleem! Grotere meubelstukken zoals stoelen en bureaus worden geleverd door onze gespecialiseerde tweepersoonsteams die alle ongewenste verpakking kunnen meenemen om te worden hergebruikt of gerecycled.

Kan uw bezorgteam mijn item(s) voor mij in elkaar zetten?
Met uitzondering van de Nevi-bureaus en Vantum-stoelen worden onze producten volledig gemonteerd geleverd.

Ga naar de pagina Montage en aanpassingen voor meer informatie.

Kan ik mijn bezorgadres wijzigen?
Helaas kan een bezorging die ons magazijn al heeft verlaten niet worden aangepast. Als het binnen 24 uur na ontvangst van uw orderbevestiging is, is het misschien mogelijk om uw bezorgadres te wijzigen, maar dit kan niet worden gegarandeerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam.

Ik heb mijn item zo snel mogelijk nodig, kan ik de geschatte levertijd korter maken?
Helaas, omdat ons magazijn het momenteel zo druk heeft, kunnen we de levertijd van onze items niet verkorten als de bestelling eenmaal is geplaatst. Ons magazijnteam werkt er altijd hard aan om te proberen de geschatte levertijden waar mogelijk korter te maken. Eventuele wijzigingen in levertijden zullen worden bijgewerkt en gecommuniceerd via onze productpagina’s.

Ik woon op de zoveelste verdieping. Moet ik u dat laten weten?
Dit zou geen probleem moeten zijn, maar als u vermoedt dat ons bezorgteam moeite zal hebben om op uw adres te bezorgen, neem dan zo snel mogelijk na het plaatsen van uw bestelling contact op met ons klantenserviceteam om eventuele problemen te bespreken.


Als u nog vragen heeft over de bezorging, neem dan contact op met ons klantenserviceteam.