TIMTHETATMAN: EEN PARTNER VOOR GOED GAMEN

Timthetatman stopt niet. Zijn uithoudingsvermogen en passie voor competitief gamen maken hem perfect geschikt voor onze recente samenwerking om inzicht te krijgen in de volgende generatie wetenschappelijk onderbouwde gaming-uitrusting. We konden hem even strikken voor een gesprek om te horen waarom gezondheid centraal staat in zijn spel, en wat zijn hoogte- en dieptepunten van gamen in 2021 tot nu toe waren.

Geschreven door : AMANDA KOELLNER Gepubliceerd: 07/04/2021

Timthetatman weet wat uithoudingsvermogen is. Hij streamt sinds 2012 voor gamers en fans – schijnbaar zonder te stoppen. Tims gedrevenheid en vastberadenheid hebben hem geholpen records te vestigen, indrukwekkende overwinningen te behalen en een vast publiek aan te trekken. Voor degenen onder jullie die zichzelf beschouwen als onderdeel van de #tatmanarmy (waarvan er miljoenen zijn!), weet je dat Tim niet stopt. Hij windt er geen doekjes om in zijn livestreams. Terwijl hij streamt en strijdt, schakelt hij zijn leger in en reageert op hun opmerkingen – echt een multitasking-wonder. Feedback vragen is iets dat we bij Herman Miller vaak gebruiken om onze ontwerpen te ontwikkelen, te engineeren, aan te passen en te verbeteren om beter te zijn voor de mensen die ze gebruiken. We zijn verheugd om met Tim samen te werken aan meer begrip van de behoeften van gamers.
We volgen Tim al enkele jaren en waren verrast om in zijn streams te zien dat hij al eigenaar was van Herman Miller-producten. We wisten dat we snel vrienden zouden worden. Nadat we de Herman Miller x Logitech G Embody-gamingstoel hadden gelanceerd, waren we gevleid toen we hem vanaf de zijlijn hoorden juichen. Omdat we Tims directe stijl kennen, vroegen we naar zijn mening over onze ontwerpen en hoe ze gamers helpen om gezonder, langer en beter te spelen. Met bijna tien jaar streaming-ervaring begrijpt hij hoe belangrijk het is om te investeren in een stoel met optimale ondersteuning.
“Geloof me als ik zeg dat als je ouder wordt, je zou wensen dat je in een mooie stoel had geïnvesteerd, want als je lange tijd moet zitten voor je baan, kan dat een tol eisen van je hele lichaam”, zegt Tim. “Een stoel zoals de Embody zal je gaming-ervaring veranderen.”
Tim vertelt dat sommige van zijn vrienden met een bredere lichaamsbouw, zoals hijzelf, zich tijdens het spelen ondersteund voelen door de Embody-gamingstoel. Meer dan 30 professionals en wetenschappers op het gebied van visie, fysiotherapie en ergonomie hebben bijgedragen aan het ontwerp van de Embody-stoel, zodat deze geschikt is voor iedereen en elk lichaam. De Embody-gamingstoel bevat cruciale feedback van gamers die lang in hun stoel zitten en mogelijk de voorwaartse kanteling van een stoel of koelschuimtechnologie nodig hebben om alert, gefocust en energetisch te blijven.
“Na zo lang te hebben gestreamd en gezeten, realiseerde ik me het belang van kwaliteitsproducten en dat het belangrijk is om erin te investeren voor je gezondheid”, zegt Tim. “Zodra ik overschakelde op Herman Miller voor gaming, voelde ik meteen het verschil.”
Het verbeteren en creëren van onze eigen productportfolio voor gamers is een continu proces voor Herman Miller. We zien het als een soort 'gear lab' en willen graag meer gezonde, relevante producten voor gamers maken. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met Tim en zijn #tatmanarmy om een feedbackcircuit van advies, tips en ideeën te genereren om ons te helpen de volgende generatie gaminguitrusting nog beter te maken. Houd u niet in – laat ons weten wat u ervan vindt.

“Ik ben het meest enthousiast omdat het laat zien dat een groot bedrijf als Herman Miller geeft om wat wij gamers te zeggen hebben”, zegt Tim. “Gamers weten wat andere gamers leuk vinden, dus door feedback van ons gamers te krijgen, krijg je echte feedback.”


Omdat we wisten dat Tim al een tijdje in zijn Embody-gamingstoel zit, wilden we contact opnemen met de maker en streamer om te zien hoe de stoel hoogte- en dieptepunten in zijn gamen ondersteunt, wat hij doet in zijn vrije uren en welke richting hij denkt dat gamen uitgaat.

ENKELE HOOGTEPUNTEN VAN GAMING EN STREAMING TOT NU TOE IN 2021 ZIJN…

“Warzone kunnen spelen met mijn vrienden.”
“Verslaafd raken aan Valorant.”
“Warzone kunnen spelen met Luke Combs.”

Bekijk Tim in actie.

ENKELE DIEPTEPUNTEN VAN GAMING EN STREAMING TOT NU TOE IN 2021…

“Een lagere ranking in Valorant.”
“Mijn dodelijke val en storingen in Warzone.”

HET GEKSTE DAT OOIT GEBEURD IS IN EEN STREAM IS…

“Mijn eerste keer winnen in Fall Guys.”

ALS IK NIET AAN HET STREAMEN BEN, VIND JE ME…

“Thuis met mijn gezin of bij vrienden.”

NA TALLOZE UREN GAMING IS MIJN FAVORIETE ETEN…

“Chipotle Mexican Grill.”

ALS IK GEEN PROFESSIONELE GAMER ZOU ZIJN, ZOU IK EEN…

“Videogametester zijn.”

IN HET JAAR 2050 IS GAMING…

“Bekender en fantastischer dan het al is.”

BETERE GEZONDHEID, BETER SPEL

De Embody-gamingstoel is ontworpen met de input van gamers en meer dan 30 artsen en wetenschappers op gebieden die verband houden met visie, fysiotherapie en ergonomie.

“Na zo lang te hebben gestreamd en gezeten, realiseerde ik me het belang van kwaliteitsproducten en dat het belangrijk is om erin te investeren voor jezelf en je gezondheid. Mijn rug doet geen pijn meer, en als ik voor langere tijd aan het gamen ben, is dat onmisbaar!”

— TIMTHETATMAN