UW POTENTIEEL STIMULEREN

Echte prestaties, strategische ondersteuning, meer vertrouwen: dat is het verschil dat beter design maakt voor je spel. Van Embody tot Aeron en Sayl, onze gamingstoelen geven spelers de kracht om meer winnende momenten te creëren.
PROFESSIONELE PRESTATIES

EMBODY-GAMINGSTOEL

Geavanceerde ondersteuning voor de rug, verkoelend comfort en gerichte drukverdeling: Met Embody werken alle details samen voor echte, persoonlijke prestaties voor urenlang speelplezier.
ONZE MEEST VEELZIJDIGE STOEL

VANTUM-GAMINGSTOEL

Ontdek het geheim van allesomvattend succes met Vantum, dat is gemaakt in samenwerking met profspelers en past bij elke manier van spelen - of je nu aan het browsen of streamen bent of op jacht bent naar een voorsprong.
EEN ICOON VAN ERGONOMISCH DESIGN

AERON-GAMINGSTOEL

Het bekroonde comfort van de Aeron-gamingstoel geeft spelers een voorsprong op de concurrentie met acht zones voor gerichte ondersteuning, volledig verstelbare armleuningen en een voorwaartse zithoek voor snelle reacties.
EXPRESSIEF EN ERGONOMISCH DESIGN

SAYL-GAMINGSTOEL

Sayl combineert een reactief ontwerp met dynamische ondersteuning en vecht tegen ongemak en afleiding zodat je vrij kunt opgaan in de wereld van het spel.